KLASIČNA SOBA ZA 2 OSEBI S POGLEDOM NA GORE

Planirate romantičen, aktiven vikend oddih ali pa le pobeg v gore? Klasična soba za 2 osebi v Hotelu Rozka, s pogledom na teraso, dolino ali planoto Krvavec, je odlična priložnost za oddih v dvoje, v družbi družine in prijateljev ali pa za solo izlet. Soba je dekorirana in opremljena v nežnih rjavih odtenkih, s čimer gostom pričara občutek domačnosti v naravnem okolju ter nudi miren spanec.

KLASIČNA SOBA ZA 1 OSEBO S POGLEDOM NA GORE

Manjša in udobna soba z vsem kar potrebujete. Popolno opremljena klasična soba s pogledom na gore, nudi vse kar boste potrebovali med vašo nastanitvijo v Hotelu Rozka. Ima odličen prostor z mizo, primeren bodisi za poslovna potovanja ali za prosti čas.

KLASIČNA SOBA ZA 3, 4, 5 ALI 6 OSEB S POGLEDOM NA TERASO, DOLINO ali KRVAVEC

Popolna velikost, primerna za skupino prijateljev ali celo družino. Nudi tudi dodatna ležišča v obliki zofe, postelje ali otroške posteljice, s čimer namestitev vaši družini še dodatno obogati. Dekorirana je v toplih odtenkih, ki gostom pričarajo občutek domačnosti v naravnem okolju ter nudi miren spanec.

SOBA ZA VEČJE SKUPINE-DO 25 OSEB

Sobi sta opremljeni za potrebe večjih skupin in omogočata dovolj prostora ter možnost aktivnega druženja. Zasnovana je v dveh nadstropjih, v prvem je prostor namenjen druženju ter preživljanju prostega časa, kopalnica in nekaj ležišč. Preostala ležišča so v drugem nadstropju.