Rozka je prenovljen in udobno opremljen družinski hotel. Nahaja se na 1400 metrov nadmorske višine in že sama pot do hotela predstavlja svojevrstno doživetje. Izbirate lahko med dvema možnostma:

1. PREVOZ NA PLANINO S KABINSKO ŽIČNICO

Izberite izvoz z avtoceste »Vodice« (Krvavec) in sledite oznakam »Cerklje na Gorenjskem«. Spodnja postaja kabinskežičnice se nahaja 4 km iz centra Cerkelj na Gorenjskem. Sledite oznakam za »Krvavec«. Prispeli boste do spodnjepostaje kabinske žičnice Krvavec. Parkirate na parkiriščupoleg vstopa v kabinsko žičnico.

Za prevoz s kabinsko žičnico potrebujete karto, ki jo kupite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice oz. je prevoz s kabinsko žičnico vključen v ceno smučarske vozovnice. Smučarske vozovnice lahko kupite na spodnji postaji kabinske žičnice. Vožnja do zgornje postaje kabinske žičnice traja približno 12 minut.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo INFO pisarna, ki se nahaja direktno ob spodnji postaji kabinske žičnice.

2. PREVOZ NA PLANINO Z OSEBNIM AVTOMOBILOM

Izberite izvoz z avtoceste »Vodice« (Krvavec) in sledite oznakam »Cerklje na Gorenjskem« (Krvavec). Pri oznaki »Ambrož pod Krvavcem« zavijte desno navkreber (ne sledite več tabli Krvavec!). Celotna pot traja približno 30 minut. Na poti je potrebno pri prvem križišču zaviti levo, pri naslednjem križišču pa zavijete desno navzgor (ne peljite v vas Stiška vas!).

Na vrhu planine izberete zapornico na levi strani in pokličete recepcijo Hotela Rozka +386 (0)41 965 447 ali +386 (0)31 336 340. Hotel Rozka je od te točke oddaljen približno 1 km. Sledite lesenim oznakam »Hotel Rozka«. Ko prispete do prve večje stavbe (Rozka), ustrezno parkirajte svoj avtomobil.

Na pot bodite pripravljeni in ustrezno opremite svoje osebno vozilo – pozimi zimska oprema.